lauantai 2. helmikuuta 2013

CONCURSO DE FEBRERO

Kysytäänpäs tässä kuussa, että mitä kohdetta espanjankielisestä maailmasta suosittelisit muillekin? Mistä paikasta olet erityisesti pitänyt ja miksi? Miksi muidenkin kannattaisi mennä sinne? Miksi kyseinen paikka on tehnyt sinuun vaikutuksen? Voit siis kertoa jostain maasta, kaupungista, yksittäisestä nähtävyydestä tai muusta kohteesta...

Vastaa kommentoimalla tätä kirjoitusta ja lisää kommenttiin nimesi ja ryhmäsi, niin arvon helmikuun lopussa taas palkinnon vastaajien kesken! Kommentoikaa ihmeessä, koska näen, että näillä osioillakin on aina paljon lukijoita ja varmasti teidän vinkkinne kiinnostavat muitakin!

2 kommenttia:

  1. Oheisessa linkissä muutama tuore matkakuva Kuubasta, tervehtii "Edistynyt" Sampsa:
    http://www.loimaanlehti.fi/uutiset/444368.html

    VastaaPoista
  2. Barcelona!!En osaa sanoa,miksi se alunperin alkoi kiinnostaa,mutta siellä pari kertaa käyneenä,se on tehnyt kyllä vaikutuksen!Barcelona on suurkaupunki ja samalla saa sekä ranta-että kaupunkiloman!Eikä se ole"turistirysä"!ei ainakaan tule sellainen olo!!!Sinne on helppo,nopea ja edullinen matkustaa!Paljon nähtävää,varsinkin arkkitehtuuri...!ja sieltä on hyvät yhteydet,jos haluaa nähdä lähiseutua!torresin viinitilat...yms!
    Pasi/espanja 4,Loimaa

    VastaaPoista