tiistai 15. huhtikuuta 2014

Jatko 2 Kyrö 15.4.

Tällä viikolla kokoonnuimme pääsiäisen takia poikkeuksellisesti jo tiistaina. Olimme tietokoneluokassa.

Aluksi kuuntelimme kappaleen 12 ja kävimme sieltä yhdessä läpi muutaman kohdan, sekä opettelimme häihin liittyvää sanastoa. Kävimme myös läpi kotitehtävänä olleen harjoituksen.

Lopputunnin teimmekin espanjan harjoituksia koneilla. Ensin harjoittelimme vapaa-aikaan liittyvää sanastoa täällä. Sitten pelasimme noppapeliä, jossa piti ilmaista mielipide ja reagoida toisen sanomaan. Tehtävässä hyödynnettiin samaista vapaa-ajan sanastoa. Olimme nykyaikaisia ja käytimme pelaamiseen virtuaalinoppia, ne löytyvät täältä. 

Seuraavana kertasimme adjektiiveja Socrative-kyselyn avulla, johon jokainen voi osallistua omalta koneeltaan ja vastaukset heijastuivat opettajan koneen kautta valkokankaalle. :D Ihan hyvin meni ja tehtävän jälkeen hyödynsimme adjektiiveja ja muuta espanjankielen sanavarastoa kuvatehtävässä, jossa piti kertoa seuraavista kuvapareista kummasta kuvasta pitää enemmän ja perustella. Tässä kuvat:





Tunnin lopussa katsoimme vielä kappaleen teemaan liittyvän videon espanjalaisista häistä:


Hääparin haastattelun voitte halutessanne katsoa vielä täällä:

 
Tänään olikin tämän kevään viimeinen tunti. Syksyllä jatketaan yhdessä Auran edistyneemmän ryhmän kanssa. Ilmoittelen blogissa kunhan aikataulut ja muut vahvistuvat...

Laitan kesäksi harjoituslinkkejä blogiin ja lisäilen tietoa myös jos jotain muuta mielenkiintoista ilmenee, joten kannattaa käydä lueskelemassa blogia silloin tällöin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti