keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Jatko 2 Aura 8.1.

Kävimme läpi tarkastamattomat tehtävät ja kävimme uudestaan läpi kpl 6 suomennoksen yleisön pyynnöstä... :) Uutena kielioppiasiana harjoittelimme refleksiiviverbejä.

Tämän ryhmän osallistujamäärä on käynyt niin vähiin, että joudumme yhdistämään ryhmän johonkin toiseen. Loimaalla olisi vastaava ryhmä keskiviikkoisin klo 19:15-20:45, mutta matka sinne tuntui olevan liian pitkä. Kyrössä on torstaisin Jatko1, mutta he vasta siirtyvät Fantástico 2-kirjaan ja kurssiaika (17:15-18:45) ei sopinut kaikille. Läsnäolleet katsoivat parhaaksi vaihtoehdoksi liittyä Jatko3-ryhmään Aurassa tiistaisin klo 17:30-19. Se tarkoittaa kirimistä ja tästä johtuen pidämme tukipetusta vielä kaksi kertaa. Laitan ajankohdista tarkempaa tietoa sähköpostitse lähipäivinä opistolle ilmoittautumisenne yhteydessä antamaan osoitteeseen.

Läksynä ensi tapaamiselle on:
s. 78 t. 5, 6a ja b
s. 87 t. 4a
s. 90 t. 11
s. 100 t. 5
s. 101 t. 9

Käymme läpi nämä tehtävät, kappaleiden 7-9 suomennokset ja futuurin. Toiselle tapaamiselle jää kielioppiasioista gerundi ja kappaleiden 10-12 suomennokset.

Jatko3-ryhmä menee tällä hetkellä Fantástico 3-kirjan kappaleessa 3. Voimme yhdessä kerrata alkukirjassa tulleet asiat - kukaan ei varmaan pistä pahakseen, sen verran nuo kyseiset menneet aikamuodot ovat päänvaivaa tuntuneet tuottaneen!

Jos joku haluaa mieluummin siirtyä Loimaalle tai Kyröön, niin sekin onnistuu toki!

Olen siis yhteydessä piakkoin sähköpostitse...

Kevään suullisesta kurssista lisätietoa täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti