keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Sitkeät Loimaa 26.3.

Tänään menimme tietokoneluokkaan tekemään rästiin jääneitä kuunteluharjoituksia - jokainen omaan tahtiinsa omista kuulokkeistaan! :)

Tunnin alussa ennen kuunteluja tarkastimme viime kerran kotitehtävät. Ensi kerraksi luettavaksi jaoin espanjankielisiin sanontoihin liittyvän tekstin. Niihin palaamme ensi viikolla.

Lisäksi jos ette vielä ole huomanneet viime viikon blogipäivityksestä, niin RTVE:n sivustolla on nykyään ohjelmia, joissa on tekstitykset espanjaksi. Lisätietoa niistä täällä. Voitte kesällä katsella Francon aikaa, Los Misterios de Lauraa tms. espanjaksi tekstitettynä ja pitää niin yllä kielitaitoanne!

Ensi keskiviikkona on viimeinen tunti ennen kesälomaa, nähdään siis silloin vielä!

Hasta luego. 

PS. Joltain jäi vihko tietokoneluokkaan ja kuten yleensä kun joku espanjan tunnilla jotain unohtaa, niin useammassa kohtaa löytyy minun nimi ja yhteystiedot, mutta vihkon omistajan tietoja ei tässäkään tapauksessa pikaisesti selailemalla löytynyt. Tuntomerkit siis: Marimekon kierrevihko, kannessa kelta-minttu-pinkki-lila symmetrisiä kuvioita. Tuon vihkon ensi viikolla tunnille, niin toivottavasti se sitten löytää omistajansa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti