perjantai 1. maaliskuuta 2013

CONCURSO DE MARZO

La pregunta de este mes de marzo:

Mikä sinusta on ihmeellisin asia espanjan kielessä? 

Mikä sinua on espanjan opinnoissa eniten ihmetyttänyt, huvittanut, ärsyttänyt tai eniten hankaluuksia tuottanut...? Se voi liittyä ääntämiseen, kirjoitusasuun, kielioppiin, sanan merkitykseen, kielenkäyttöön tms.

Osallistu kisaan kommentoimalla tätä kirjoitusta. Liitä kommenttiin nimesi ja ryhmäsi, niin arvon taas kuun lopussa palkinnon kaikkien vastanneiden kesken!

Odotan mielenkiinnolla vastauksianne... :)

3 kommenttia:

  1. Espanja on kaunis kieli!Omasta mielestä se on aina kuulostanut hienommalta,kuin esim.ranska tai italia!!!espanjan kielen opiskelussa eniten hankaluuksia on tuottanut juuri espanjan kieli;)no,ei vaiska!Positiivinen yllätys on ollut ääntämisen ja kirjoittamisen oppiminen!Mutta se epäsäännöllisyyden määrä ja yleensäkin kieliopin vaikeus on hieman yllättänyt!!!toisinaan huvittaa,toisinaan ärsyttää...:)Ja ehkä juuri siksi,opiskelukin on niin mielenkiintoistra!!!
    Pasi/espanja4/Loimaa

    VastaaPoista
  2. Espanjan kielen puheen nopeus on yllättänyt. Missä välissä ne hengittää?
    Eija Aura 3

    VastaaPoista
  3. Kielenä Espanja on mielenkiintoinen. Sanoista ei välttämättä pystypäättelemään mitään, jos ei ole mitään hajua, mitä sana tarkoittaa. Itselleni ongelmalliseksi olen huomannut kieliopin ja kuullun ymmärtämisen. Puhe on niin nopeaa, ettei perässä pysy. :) Siksi tämä opiskelu onkin mukavaa.
    Satu.O/kyrö jatko1

    VastaaPoista