tiistai 19. maaliskuuta 2013

Jatko 3 Aura 19.3.

Päivitetäänpäs nyt heti, ennen kuin ehdin unohtamaan, mitä olemme tänään tehneet ja mitä olen läksyksi antanut, heh heh (saatan silti sekoilla jotain, ehkä vähemmän kuitenkin...) :)

Tunnin alussa kävimme läpi flamencokysymykset, kävimme läpi vähän enemmän flamencosanastoa ja ensi viikolla katsomme aiheeseen liittyvän videon, joka ei tämän päivän tekniikalla suostunut toimimaan... Katsoimme kuitenkin Paco de Lucían esitystä, missä on mukana cajón soitin:


Kuuntelimme myös andalusialaismiesten keskustelun oikein paikallisella murteella - eipä siitä montaakaan sanaa selvää tainnut saada "tekstityksestä" huolimatta!

Luimme kappaleen 6 ääneen ja tarkastimme kotitehtävät - tunnilla antamani ja blogissa olleet! ;)

Kuuntelimme s. 64 Caja culturalin arabeista Espanjassa. Teimme s. 71 t. 16 suullisen harjoituksen ja s. 60 t. 13 käännösharjoituksen espanjasta suomeen päin.

Tunnin lopussa katsoimme vielä videon siitä, miten vähäistäkin espanjan sanavarastoa voi hyödyntää niin, että kuulostaa aivan sujuvalta keskustelulta - seuraavan kerran kun Aurassa vaikkapa ruokakaupassa törmäätte toisiinne, niin ei kun dialogi käyntiin samaan tyyliin! ;)


Tässä tarinaan jatkoa:


 Ja kotitehtävät ensi viikolle s. 67 t. 5, s. 68 t. 6, s. 69 t. 9 ja 10. Ensi viikolla käsittelemme myös Espanjan pääsiäisenviettoa!


Hasta el martes.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti