tiistai 14. tammikuuta 2014

Jatko 4 Aura 14.1.

Katsoimme aluksi espanjan opiskelijoille suunnatua sarjaa ensimmäisen jakson La llegada de Sam. Sen löydät täältä. Huomaathan, että voit avata videoon tekstityksen espanjaksi napsauttamalla videon alalaidassa olevaa symbolia (valkoinen laatikko, jossa on pari tummaa viivaa) ja valitsemalla sieltä tekstityksen espanjaksi (muitakin vaihtoehtoja on, mutta espanja on teille paras, eikö?). Sarjaa on tehty useampia jaksoja, joten katsothan halutessasi lisää - hyvää harjoitusta! :)

Seuraavana kertailimme adjektiiveja sanakorttien avulla. Kertailimme myös kotiin liittyvää sanastoa korttien avulla. Kyselimme eri kodinkoneille hintoja s. 123 t. 16 harjoituksen avulla pareittain.

Tarkastimme kotitehtävät ja sovimme, että ensi kerralla käydään läpi lisää liikkeiden nimiä espanjaksi ja käydään läpi vähän sanapainotusasiaa...

Kotitehtävänä s. 119 t. 6 ja kappaleen 11 sanat s. 116 (saatte kysellä niitä toisiltanne; ei mitään sen kummempaa SANAKOETTA - ei tarvitse stressata!)

Hasta luego. 

PS. Oli puhetta, että vko 8 on sitten talviloma ja vkolla 9 alkaa Vamos a hablar-suullisen ilmaisun lyhytkurssi viitenä maanantaina. Ilmoittautukaa ennakkoon opiston toimistolle tai netissä, mikäli kurssille haluatte tulla puhumista harjoittelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti