keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Jatko 1 Loimaa 5.2.

Tunnin alussa muistuttelin Vamos a hablar-kurssille ilmoittautumisesta. Kurssi alkaa siis viikolla 9 maanantaisin Loimaalla klo 17-18:30, viiden kerran lyhytkurssi, ei haittaa vaikkei joka kerta pääsekään paikalle. Kurssilla tehdään siis suullisia harjoituksia yhdessä, ei tule kotiläksyäkään! Kaikki mukaan siis kenen aikatauluihin suinkin sopii... Ilmoittautukaa pikaisesti joko netissä tai opiston toimistolle, mikäli haluatte mukaan, että saadaan ryhmä kasaan!

Aloitimme kuulustelemalla kappaleen 1 sanoja pareittain. Hyvin tuntui sujuvan ja sovimme, että jatkossa otamme muiden kappaleiden kohdalla saman käytännön, niin sanoja tulee opeteltua vähän paremmin!

Tarkastimme kotitehtävän ja harjoittelimme kappaleen 1 sanastoa vielä suullisen parikäännöksen avulla. Opettelimme lisäsanastoa kodin irtaimistoon liittyen sanakorteista. Samoja sanoja voit halutessasi treenata vielä lisää täällä.

Katsoimme videoelen kotisanastoon liittyen. Videon voit katsoa täällä. Huomaathan, että saat videoon tekstityksen espanjaksi, kun klikkaat videon alalaidessa olevaa valkoista laatikkoa, jossa on kaksi tummaa viivaa.

Kertasimme lopuksi vielä perfektitaivutusta ja harjoittelimme sitä suullisesti verbikorttien ja noppien avulla. :)

Kotitehtävänä ensi kerraksi s. 15 t. 3, s. 16 t. 6a, s. 17 t. 9 ja s. 20 t. 18.

Hasta luego.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti