maanantai 24. helmikuuta 2014

Vamos a hablar 24.2.

Tänään aloitimme Vamos a hablar- suullisen ilmaisun lyhytkurssit Loimaalla ja Aurassa. Auran ryhmän kohdalla tieto kurssin alkamisesta ei ilmeisesti ollut tavoittanut kaikkia - toivottavasti ensi viikolla kaikki ovat paikalla!

Kävimme näin ensimmäisellä kerralla läpi kertauksen vuoksi lyhyesti tärkeimmät espanjan ääntämissäännöt. 

Toistimme sitten aakkoset mallin mukaan ja harjoittelimme espanjankielisten sukunimien aakkostamista - myös oma nimi olisi hyvä osata aakkostaa, niin espanjankieliset sitten osaavat kirjoittaa sen oikein!

Treenasimme espanjankielisiä perusfraaseja pariharjoitusten avulla. Teimme myös suullisia käännösdialogeja pareittain. Osa ehti kysellä myös henkilöiden ikiä ja hintoja.

Aika kului nopeasti, jatkamme ensi maanantaina... Ensi viikolle toivottiin ruokasanastoa ja ravintoladialogeja - niitä siis ainakin ohjelmassa ensi kerralla! 

Jatkossa kertailemme myös sata- ja tuhatlukuja, viikonpäiviä, kuukausia, päivämääriä, kellonaikoja, eri aihepiirien sanastoa yms. Toiveita kurssin aihepiirien suhteen otetaan vastaan! Harjoitukset ovat jatkossakin vastaavia kuin tänään - erilaisia suullisia johdateltuja pariharjoituksia suurimmaksi osaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti