maanantai 24. syyskuuta 2012

Galicia


Ensimmäisten tuntien aikana olen kertonut eri ryhmien jatkaville opiskelijoille Galiciasta ja Santiago de Compostelassa heinäkuussa 2012 suorittamastani kahden viikon eri Euroopan maiden espanjan opettajien Grundtvig-kurssista. 

Mitä olisi ollut tarkoitus jäädä mieleen? Toivottavasti ainakin jotain seuraavaa: pyhiinvaellusreitti, gallegon kieli, meri, meren elävät, Rias Baixas ja viinit (albariño), vihreys, sateinen ja leuto ilmasto, vanhat rakennukset yms. Kommentoikaa mitä muuta jäi mieleen!

Videon Galiciasta voitte katsoa täältä.

Videon pyhiinvaelluksesta voitte katsoa täältä.

Kielikoulu Iria Flavia Santiago de Compostelassa, jota oman kokemukseni perusteella voin suositella muillekin löytyy täältä. Koululla on jokaiselle teillekin sopivia kursseja; ensimmäisenä päivänä tehtävän tasokokeen mukaan opiskelijat jaetaan eri ryhmiin. Opetusta on muutama tunti päivässä ja sen lisäksi tarjolla on retkiä ja muita aktiviteetteja, mutta väliin jää myös vapaa-aikaa lepäilyyn, ostoksiin, itsenäiseen matkusteluun jne. Myös majoitus järjestyy kielikoulun kautta. Sivuilta näette tarkemmat tiedot kursseista ja yhteystiedot. Ainakin omalla kohdallani kaikki sujui niin kuin ennalta oli sovittu, henkilökunta oli todella mukavaa ja asiantuntevaa ja opetus tehokasta. Harkitkaahan tällaista etelän lomaa ensi matkaa varatessanne!

PS. El mercado de Santiago es muy famoso. Aquí les pongo unas fotos del mercado.






1 kommentti:

  1. ¡Muy rico! Especialmente los pollos de natación sincronizada....

    http://es.wikipedia.org/wiki/Archivo:Synchronized_swimming_-_legs.jpg

    ;-)

    VastaaPoista