lauantai 13. lokakuuta 2012

Espanja 4 Loimaa 11.10.

Tarkastimme tunnin alussa kotitehtävät. Futuurimuotoiset kotona valmistellut kysymykset jaettiin toisille ja niihin yhteisvoimin sai keksiä vastauksia. Hienosti opiskelutoverit ymmärsivät kysymyksenne ja jokainen vastaus oli ymmärrettävässä muodossa myöskin - vaikkakin väliin kommenttejani huutelinkin... :)

Jatkoimme kirjan Kuuba-teeman parissa katselemassa Kuubasta otettuja valokuvia niin, että jokaisen piti vuorollaan keksiä espanjaksi jotain sopivaa sanottavaa kustakin kuvasta espanjaksi. Samalla jokainen toivottavasti sai jonkinlaisen kuvan siitä, miltä Kuubassa näyttää: rapistuneita vanhoja rakennuksia, vanhoja värikkäitä amerikanrautoja, Che Guevara ja vallankumoustekstejä maalailtuna joka paikkaan jne.

Tunnin lopuksi kävimme vielä läpi gerundin muodostuksen ja siihen liittyen kotitehtäväksi tuli s. 133 t. 2 ja 3, sekä s. 137 t. 13.

Yleisön pyynnöstä edistyneimpien ryhmien kanssa pyörittämäni kirjasto avautui myös tämän ryhmän osalta, koska äänikirjoja kaipailtiin... Kirjastossa lainaan siis omia materiaalejani opiskelijoille: kirjoja, joissa osassa mukana on cd, lehtiä, dvd-elokuvia jne. Tähän asti kaikki ovat olleet tunnollisia lainaajia eikä mitään ole hajonnutkaan. Toivotaan, että jatkossa kaikki sujuu yhtä mallikkaasti ja materiaaleista on iloa monelle eivätkä ne vain pyöri kaapeissani!



Ensi viikolla (vko 42) on syysloma, joten ei ole espanjan tuntia! Nos vemos en dos semanas.


Lisäksi jos teitä kiinnostaa tulla oppimaan lisää matkailusanastoa espanjaksi, niin viiden kerran lyhytkurssi olisi alkamassa Loimaalla heti lomaviikon jälkeen ma 22.10. klo 17-18.30. Kaikki mukaan! Ilmoittauduttehan mahdollisimman pian opiston toimistolle tai internetissä, jotta tiedän, perustetaanko ryhmä. Toistaiseksi kurssilla on vain pari ilmoittautunutta ja vähintään 7 tarvitaan!

Käyttehän myös aktiivisesti osallistumassa kisaan blogissani täällä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti