sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Opintomatka Espanjaan Kyrö 25.11.

Tänään tapasimme toista kertaa opintomatkakurssilaisten kanssa Kyrössä. Valitsimme sopivat lennot, etsimme 3 mieluisinta majoitusvaihtoehtoa lomaosakekohteista, katselimme sopivia vuokra-autoja ja teimme hinta-arviota matkalle näiden mukaan.

Päädyimme lähtemään Andalusiaan kokonaiseksi viikoksi, lähtö huhtikuun lopulla, vappu Espanjassa ja paluu toukokuun alussa. Ehdimmepähän ainakin tehdä ja nähdä paljon enemmän kuin parissa päivässä!

Tapaamisen lopussa kävimme läpi matkalle lähtijöille laaditun sopimuksen ja lähtijöistä suurin osa olikin onneksi paikalla allekirjoittamassa sen samoin tein. Ensi viikon aikana matkan maksamalla vahvistaa oman osallistumisensa reissuun ja pääsemme ostamaan lennot ja tekemään majoitusvarauksen, kunhan rahat ovat tilillä.

Huhtikuussa ryhmällä on vielä kaksi tapaamista ennen matkaa. Silloin kuullaan mitä Etelä-Espanjalla olisi tarjottavanaan ja äänestetään minne kaikkialle mennään! Annan myös matkan aikana suoritettavat tehtävät ennakkoon tietoon ja niihin valmistaudutaan yhdessä ennen matkaa.

Hienoa, että meitä on lähdössä näinkin suuri ryhmä, vaikka vähän enempi organisointia ja joustavuutta se kaikessa vaatiikin!

Tarkempia tietoja kaikesta lähettelen suoraan lähtijöille sähköpostitse!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti